Projecten

Babyspullen

In Dordrecht is het eerste Babyhuis geopend.  In dit huis zijn baby's welkom die wegens huislijke omstandigheden tijdelijk niet bij de biologische ouders thuis kunnen wonen.  Het doel van het Babyhuis is een veilig en liefdevolle omgeving te creeeren voor de baby's totdat de ouders weer de mogelijkheid hebben om zelf voor hun kindje te zorgen.  Wij maken graag voor deze baby's een babypakket bestaand uit ledikantdekentje, kinderwagendekentje, setje kleding en speeltje als geschenk. 

Coordinator: Ria de Rijke, Van Ruyvenlaan 15, 2685LD Poeldijk

Schreeuw om Leven is een schitterende Prolife organisatie die zich inzet voor het ongebore leven en vecht tegen abortus.  Wij zijn blij om ook aan deze mooie stichting een kleine bijdrage te mogen leveren.  Voorlopig maken wij voor de aanstaande moeders babypakketten.

Coordinator:  Anja van de Walle, Elspeterweg 24c, 3888MV Uddel

Moeder- en kindhuizen:

Voor o.a zwangere tieners die nergens heen kunnen en toch hun babytje willen behouden, maken we babypakketten met dekentjes voor ledikant en kinderwagen, 2 a 3 stukjes kleding en een speeltje.  Lees aub meer over deze mooie organisaties!  Door op hun naam te klikken, kom je direct op hun eigen webpagina.

Stichting Huize Verder

Bron van Hoop

Moederkindhuis 247

Driestroomhuis Kien

Driestroomhuis Damaris

 Chavah Leef- en leerhuis 

 Coordinator:  Anja van de Walle, Elspeterweg 24c, 3888MV Uddel

Dekentje voor dakloos kind

Koude-voetjes verzameld gebreide en gehaakte lapjes/granny's/vierkantjes om dekens te maken voor dakloze kinderen.  Help alsjeblieft mee en stuur zoveel mogelijk lapjes om zoveel mogelijk kinderen hun eigen dekentje te geven.  

We brengen de dekentjes aan de kinderen in het Zij aan Zij huis van het Leger des Heils   

Coordinator:  Ria de Rijke, Van Ruyvenlaan 15, 2685LD Poeldijk

Fier! moeders en kinderen die gevlucht zijn voor geweld krijgen hier onderdak.  Koude Voetjes maakt babypakketten, eenpersoonsdekens voor de kinderen en kussens voor de moeders.

Coordinator:  Greet Meewis, Bilderdijkstraat 84, 3881WE Putten

Kinderen van de Voedselbank

Koude Voetjes draagt met handwerk aan deze stichting bij:

   -    Babypakketten

   -    Winterpakketten (Trendy sjaals, mutsen, handschoenen, truien voor kinderen tot 15 jaar)  (jaarlijks een individueel project startend na de zomervakanties)

   -    Tractaties (sleutelhangers, bungels, armbandjes, etc) 

    -    Knuffels, speelgoed voor verjaardagen en andere evenementen.

   Coordinator: Anja van de Walle, Elspeterweg 24c, 3888MV Uddel

Jemagerzijn

Koude Voetjes hoopt tijdens dit winterseizoen gebreide en gehaakte kledingstukjes te verzorgen voor 2 - 12 jarige pleegzorgkinderen (Slechts op aanvraag een losstaand project)

Stichting Subajo

Stichting Subajo verzorgd verschillende projecten voor minderbedeelde kinderen via diverse hulporganisaties.  

Coordinator:  Anja van de Walle, Elspeterweg 24c, 3888MV Uddel