Warme spulletjes voor de winter

07-12-2016 17:05

We hebben in de afgelopen maand weer heel veel kinderen blij mogen maken met warme kledingstukjes, speelgoed, enz.   We hebben bij Moederkindhuis 247, Driestroomhuis Kien en Driestroomhuis Damaris babypakketten en ledikantdekentjes gebracht.  

Verder hebben we bij Stichting Kinderen voor de Voedselbank en Jemagerzijn onder andere heel veel poncho's en andere warme kledingstukjes gebracht. Volgende week woensdag hopen weer een groot aantal dozen met babypakketten, ledikantdentjes, nog meer wame kledingstukjes en andere leuke zelfgemaakte artikelen naar Stichting Kinderen voor de Voedselbank te brengen.

En tot slot bij Het Speeldek van het Ronald McDonald huis bij het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam een doos vol capuchon/cols en mutsjes met bijpassende sjaals voor de broers en zusjes van de ernstige zieke kindjes.  Dit is voornamelijk het resultaat van het Kerststerproject dat geannuleerd werd.  In de toekomst zijn er zeker meer mogelijkheden voor de kinderen bij de Ronald McDonald huizen.