Al weer een jaar voorbij!

19-12-2018 10:17

Wat is het jaar 2018 snel voorbij gevlogen!  Een jaar met veel hoogtepunten, maar ook een jaar waarin vrijwilligerswerk niet altijd de waardering kreeg die het verdient.  Zo heb ik onze band met Stichting Kinderen van de Voedselbank moeten verbreken, omdat de liefde en enthousiasme waarmee onze vrijwilligers zich inzetten tenminste beloont mag worden met een simpel woordje - bedankt.

We hebben ook prachtige momenten mee gemaakt.  Vluchtelingenwerk Ermelo heeft bijv. een uitdeelmiddag gehouden met winterkleding gisteren.  

Verder hebben wij natuurlijk letterlijk honderden babypakketten uit mogen delen om baby's welkom te heten en tientallen dekens en kussens uit mogen delen aan moeders en kinderen die een blijk van "Jij mag er ook zijn!" zo nodig hebben.  Wat is het mooi om zo een steentje bij te mogen dragen om de steeds toenemende armoede in Nederland iets te verzachten!

Ook komend jaar hopen we hiermee door te gaan!   Voorlopige gaan we geen nieuwe kortlopende projecten initieren, maar onze focus houden op babypakketten en dekens voor de reeds bestaande projecten.  

Ik wil alle vrijwilligers die zich met zoveel enthousiasme ingezet hebben voor Koude Voetjes hartelijk bedanken en wens julle gezegende kerstdagen en een fijne en gezellige jaarwisseling!