Waar komt "Koude Voetjes" vandaan?

Mijn naam is Anja van de Walle.  Ik haak soms een kledingstuk voor mezelf, dan weer een kadootje voor een ander.  Zodoende heb ik heel veel restjes wol verzameld en zijn mijn projecten eigenlijk uitgeput.  Al hakend voor de baby van mijn nichtje, bedacht ik dat er heel veel kinderen op de wereld zijn met koude voetjes, ook in Nederland.  Begin 2015 heb ik Koude Voetjes bedacht met het doel zoveel mogelijk kleine kinderen in Nederland blij te maken met een handgemaakt kledingstukje, knuffeltje, dekentje, enz.  
 

Doe mee ...

Er zijn helaas heel veel kinderen in Nederland, die a.g.v. werkeloosheid van ouders, huiselijke omstandigheden, enz. enz., niet alles hebben om goed verzorgd en gelukkig op te groeien.  Graag willen we met enthousiaste vrijwillige dames handwerken voor deze kinderen.

Wij maken afspraken met hulporganisaties, en werken dan gericht aan projecten.  Op deze wijze hopen we zoveel mogelijk hulpbehoevende kinderen te bereiken en te zorgen dat onze inzet er echt toe doet.  Kijk vooral even onder het kopje  projecten  voor meer informatie over waar we momenteel aan werken.

Het is de bedoeling dat dames die graag handwerken in hun vrije tijd, zich aanmelden en mee handwerken aan de lopende projecten.  Aanmelden kan via Doe mee, denk mee, praat mee... Er zijn geen verplichtingen betreffend aantallen, patroontjes en materialen.  Wel vragen we of je zo veel mogelijk zelf de kosten wil dragen voor eventuele materialen en verzending van de handwerkjes naar de inzamelpunten. Als het een of't ander niet kan, meld dat even, dan proberen Ria en Anja hier een oplossing voor te vinden.  Vrijwilligers kunnen ook lid worden op de Facebookpagina 'Koude Voetjes (Handwerken voor goede doelen)', waar patroontjes, foto's en andere informatie met elkaar gedeeld word.

Klik op 'Blog' en lees wekelijks de nieuwste updates...  en natuurlijk...  help mee en wordt vrijwilliger!

Forum

Datum 17-09-2018

Door Suze Schulz

Onderwerp Winterproject

Reageer

Hallo Anja, ik zie een winter project op de site staan echter niet op FB, is het een idee om het daar ook te plaatsen volgens mij bereik je dan meer mensen.
Groetjes,
Suze

Datum 01-09-2018

Door Aly wildeboer

Onderwerp Breigaren

Reageer

Hallo,ik heb nog een grote doos met zelfgemaakte kinderliedjes,helaas gaat het breien niet meer,maar heb nog wel heel veel breigaren en dat wil ik ook graag aan jullie geven zodat jullie dat door kunnen geven aan een breister,ik woon in Grijpskerk en in het ergens afgeven.groet aly

Datum 12-09-2018

Door Anja van de Walle

Onderwerp Re:Breigaren

Reageer

Hallo Aly, alsvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage.
Ik weet helaas niet zo 1,2,3 iemand bij u in de buurt. Is het mogelijk om iemand te vragen het in een doos te doen en het te versturen naar mij? Evt. wil ik de verzendkosten wel betalen.

Datum 17-08-2018

Door Suze Schulz

Onderwerp Pakketten

Reageer

Hallo Anna, je kan mij noteren voor november en januari om te helpen met de pakketten klaar te maken.
Groetjes,
Suze

Datum 12-09-2018

Door Anja van de Walle

Onderwerp Re:Pakketten

Reageer

Super, dank je wel Suze!