Waar komt "Koude Voetjes" vandaan?

Mijn naam is Anja van de Walle.  Ik haak soms een kledingstuk voor mezelf, dan weer een kadootje voor een ander.  Zodoende heb ik heel veel restjes wol verzameld en zijn mijn projecten eigenlijk uitgeput.  Al hakend voor de baby van mijn nichtje, bedacht ik dat er heel veel kinderen op de wereld zijn met koude voetjes, ook in Nederland.  Begin 2015 heb ik Koude Voetjes bedacht met het doel zoveel mogelijk kleine kinderen in Nederland blij te maken met een handgemaakt kledingstukje, knuffeltje, dekentje, enz.  
 

Doe mee ...

Er zijn helaas heel veel kinderen in Nederland, die door werkeloosheid van ouders, huiselijke omstandigheden, enz. enz., niet alles hebben om goed verzorgd en gelukkig op te groeien.  Graag willen we met enthousiaste vrijwillige dames handwerken voor deze kinderen.

Wij maken afspraken met hulporganisaties, en werken dan gericht aan projecten.  Op deze wijze hopen we zoveel mogelijk hulpbehoevende kinderen te bereiken en te zorgen dat onze inzet er echt toe doet.  Kijk vooral even onder het kopje  projecten  voor meer informatie over waar we momenteel aan werken.

Het is de bedoeling dat dames die graag handwerken in hun vrije tijd, zich aanmelden en mee handwerken aan de lopende projecten.  Aanmelden kan via Doe mee, denk mee, praat mee... Er zijn geen verplichtingen betreffend aantallen, patroontjes en materialen, wel graag rekening houden met de gestelde maten.  We vragen of je zo veel mogelijk zelf de kosten wil dragen voor eventuele materialen en verzending van de handwerkjes naar de inzamelpunten. Als het een of't ander niet kan, meld dat even, dan proberen wij hier een oplossing voor te vinden.  Vrijwilligers kunnen ook lid worden op de Facebookpagina 'Koude Voetjes (Handwerken voor goede doelen)', waar patroontjes, foto's en handwerktips met elkaar gedeeld word.

Klik op 'Blog' en lees wekelijks de nieuwste updates...  en natuurlijk...  help mee en wordt vrijwilliger!

Vragen hoekje

Geen commentaar gevonden.