Evenementen

COA Rotterdam

Zaterdag, 4 maart 2017, een middag georganiseerd voor ongeveer 50 kinderen tussen 0 en 8 jaar om kleertjes, mutsen, sjaals, poncho's en dekentjes uit te delen.  Zie foto galerij voor meer foto's

Schreeuw om Leven

Woensdag, 1 maart 2017, voor het eerst babypakketten gebracht bij Schreeuw om Leven.

Stichting Kinderen van de voedselbank

Dv. woensdag, 14 december om 10.00 hopen we weer een heleboel dozen vol warme spulletjes voor de kinderen van de voedselbanken te brengen.

Mars voor het leven

Zaterdag, 10 december is er een Mars voor het leven, georganizeerd door Schreeuw om leven, een potentieel goed doel waarvoor Koude Voetjes in 2017 wilt gaan werken. De mars start om 13.00 vanaf het Zuidplein in Den Haag. Zie voor meer informatie www.schreeuwomleven.nl.

Het Speeldek, Sophia Kinderziekenhuis

Vrijdag, 2 december capuchon/col en muts/sjaal combinaties voor de broertjes en zusjes, die bij Het Speeldek verblijven terwijl hun ouders bij hun zieke broertje/zusje in het ziekenhuis zijn.

Bezoek aan Moederkindhuis Kien in Friesland

Vrijdag, 25 november 2016 Samen met Greet Meeuwis hopen we voor het eerst de mensen in dit moederenkindhuis te ontmoeten.  We nemen alvast 10 babypakketten en 10 ledikantdekentjes mee.

Bezoek aan Stichting Kinderen van de Voedselbank

Bezoek aan Stichting Kinderen van de Voedselbank
Vrijdag, 11 november 2016 samen met Greet Meeuwis ruim 3 flinke dozen met warme kledingstukjes, knuffels, enz.  

Bezoek aan Moeder-en-kindhuis 24/7 in Groesbeek

We hopen woensdag, 5 october weer dekentjes en babypakketten te brengen bij het moeder-en-kindhuis 24/7 in Groesbeek.  Als je graag mee wilt, meld dit even via e-mail: stichtingkoudevoetjes@gmail.com.

Stichting Kinderen van de voedselbank

Stichting Kinderen van de voedselbank is weer heel blij met de grote hoeveelheid spulletjes.  Zij zijn bezig een nieuwe grote hal in te richten voor alle binnengekomen donaties. Er moeten nog heel veel dozen uitgepakt worden en zij kunnen wel wat hulptroepen gebruiken. Wie heeft er zin om...

23 maart 2016 om 09.30

Moederenkindhuis 247, Groesbeek. Meld je aub bij Anja van de Walle, atvdwalle@gmail.com, of pb op facebook, als je het leuk vind om mee te gaan.  Je mag ook bellen.