Blog

Koude Voetjes dagen

04-07-2018 13:29

In de afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel prachtige spullen binnen gekregen. Helaas ontbreekt de tijd mij steeds om alles te verwerken en klaar te maken om weer uit te delen. Ik wil graag aan jullie vragen om de komende vakantie een dagje naar Uddel te komen, zodat wij samen babypakketten en winterpakketten kunnen maken en kleertjes van maatjes kunnen voorzien. Dan kunnen we daarna grote hoeveelheden gaan uitdelen en na de vakantie weer met een frisse start doorgaan. Ik heb 2 datums uitgekozen, nl. donderdag 19 juli en dinsdag 7 augustus. Wil je aub hieronder met een reactie aangeven of je het leuk vind om een dagje mee te doen en dan welke dag. We willen er natuurlijk gelijk een gezellige dag van maken en ook wat brainstormen over de toekomst van Koude Voetjes.

Fier en Kien

02-06-2018 09:12

Vorige week vrijdag met Greet Meewis naar Friesland geweest. Bij Moederkindhuis Kien 7 dekens gebracht en gezellig koffie gedronken met een paar moedertjes. Bij Fier hebben we 16 kussens achtergelaten voor meisjes die hier een veilig heenkomen vinden.

Deze week kregen we nog een lief kaartje van Fier: "Lieve dames van Koude Voetjes, Wij willen jullie via deze weg hartelijk bedanken voor de prachtige kussens die jullie voor ons hebben gemaakt! Excuses dat wij ze niet persoonlijk in ontvangst konden nemen. Veel liefs, heel Gaja en alle meiden."

Stichting Kinderen van de Voedselbank

18-05-2018 17:43

Vandaag nog een ritje gemaakt naar Stichting Kinderen van de Voedselbank. 40 babypakketten en 2 doosjes met knuffels. Ik ben nu echt flink door de ledikantdekens heen. Nu eerst maar weer even sparen...

Bokskleden

11-05-2018 16:22

Ik heb nog een vraag gekregen voor 8 bokskleden. Graag vrolijke kleurtjes, dicht gehaakt/gebreid en gevoerd. Wie vindt het leuk om wat bokskleden te maken?

Moederenkindhuis 24/7

11-05-2018 16:21

Vandaag bij Moederenkindhuis 247 in Groesbeek wezen koffie drinken. Gelijk natuurlijk weer wat spulletjes gebracht. 12 woondekens, 8 ledikantdekentjes en 6 babypakketten. De moeders mochten zelf onder het koffie drinken hun deken uitkiezen. Ze zijn er heel erg blij mee. Ik moest jullie allemaal van hen hartelijk bedanken!

Stichting Kinderen van de Voedselbank

03-05-2018 13:45

Ik ben vanmorgen weer met een volle auto bij Stichting Kinderen van de voedselbank geweest. Rond de 25 babypakketten en een aantal dozen met allerlei leuke spulletjes gebracht. Vooral die leuke setjes die jij, Jebby Jongbloed, in je laatste doos had, vonden ze heel erg leuk! Ze zijn ook flink door de juwelensetjes heen Ria. Wil jij en Rianne weer wat maken? Ik ga weer door met babypakketten maken, want ze hebben er nog meer nodig. Iedereen hartelijk bedankt voor jullie bijdragen!

Dekentjes, dekentjes, dekentjes...

15-03-2018 11:48

OPROEP!!

Wij hebben weer dringend behoefte aan granny's (15 x 15cm) om dekens mee te maken.  Het liefst granny's van 1 kleur en meerdere van dezelfde kleur, als dt mogelijk is.  Complete dekens van 105/120 x 180cm zijn natuurlijk van harte welkom!

Friesland

05-03-2018 11:52

Met Greet Meewis ben ik afgelopen vrijdag weer met een volgeladen auto op pad gegaan naar Friesland. We hebben 10 babypakketten en 2 bokskleden bij Mathilde Krijgsheld afgeleverd voor Chavah. Toen een plekje tussen de kussens gemaakt voor Mathilde (met nog 4 kussens) om in de auto te zitten en daarna met z'n drieeen op weg naar Fier. Hier hebben de meiden samen met ons de 40 kussens uitgeladen en vervolgens mochten zei in hun woonkamer zelf een kussen uitkiezen. Het was ontroerend om te zien hoe blij zij zijn met de kussens. We kregen ook een bedank kaartje van een van de meiden, speciaal door haarzelf gemaakt. Daarna zijn we nog even bij Moederkindhuis Fier geweest om 10 babypakketten en 2 bokskleden te brengen. Weer een heel geslaagde dag met veel te veel koffie.

Stapels en stapels om in te pakken

23-02-2018 14:43

Momenteel ben ik weer bezig om heel veel spullen in te pakken om weer weg te kunnen brengen naar verschillende goede doelen.  Ik heb net 40 kussens ingepakt voor de meiden bij Fier.  Nu ben ik bezig met 10 jongens babypakketten en 10 meisjes babypakketten voor moederkindhuizen Kien en Chavah.  Daarna komen er ook nog 12 dekens aan de beurt voor Moederkindhuis 24/7.  In de woonkamer en eetkamer staan inmiddels zo'n 20 dozen vol handwerk van vrijwilligers om uit te pakken en een plekje te geven in de vrijgekomen ruimten in het Koude Voetjes kamertje.  Dus voorlopig is er weer veel leuks te doen.

Er is Hulp

23-02-2018 14:41

Verleden week vrijdag hebben Ria en ik weer een bezoek gebracht aan Schreeuw om Leven (Er is hulp) in Hilversum.  We hebben deze keer maar liefst 75 babypakketten gebracht voor hun buddyproject.  Was weer een zeer nuttige en geslaagde meeting.

Alle artikelen