Blog

Moederkindhuis Damaris

21-11-2018 17:17

Zojuist weer even een ritje naar moederkindhuis Damaris in Ermelo.  Lekker dichtbij, dus kan het gewoon even tussendoor.  Voor de moeders hebben wij op aanvraag omslagdoeken gebracht en daarnaast ook vier babypakketten.

Ik kreeg gelijk ook contactgegevens mee van een medewerkster bij vluchtelingenwerk, die vandaag vertelde van een vrouwtje uit Soedan die zwanger is, maar helemaal niets heeft voor haar kindje.  Hier ga ik natuurlijk meteen nog even achterheen.

Deze moeder uit Soedan en andere moeders bij Vluchtelingenwerk Ermelo mogen wij gaan blij maken met onze babypakketten.  Zodra ik organisatorisch alle afspraken op een rijtje heb, voeg ik ook dit mooie doel toe aan onze projecten.

Reorganisatie Koude Voetjes

14-11-2018 17:55
Beste leden van Koude Voetjes,
 
Naar aanleiding van wat verwarring en enorme groei, heb ik vandaag een aantal praktische wijzigingen doorgevoerd.
 
Aller eerste heb ik onze tweede facebookpagina afgesloten.
 
De bedoeling is nu als volgt: de facebookgroep is in het vervolg bedoeld voor het delen van patroontjes, handwerktips, enz.  De website, www. koude-voetjes.nl is volledig ingericht als informatieplatform voor Koude Voetjes. Dat wil zeggen dat alle informatie, berichten, nieuwtjes, foto's vanuit de organisatie op de website gepubliceerd zullen worden. Ook de foto's met bedankjes van het ingestuurde handwerk worden hier geplaatst.
 
Hierbij heb ik een verzoek: Om mijn werk iets te verlichten, wilt u, indien mogelijk, zelf foto's maken van uw handwerk en deze plaatsen op de facebookgroep of mailen naar stichtingkoudevoetjes@gmail.com.  Dan kan ik de foto's opslaan en deze toevoegen bij het "bedankje aan vrijwilligers" op de site.
 
Wij blijven natuurlijk graag uw vragen ook op de facebookpagina beantwoorden en meepraten over al het leuks dat onze hobby biedt.
 
Heeft u vragen en/of op-/aanmerkingen, dan kunt u deze indienen via het vragenhoekje of per email aan stichtingkoudevoetjes@gmail.com. 
Het kan even duren voordat u een bericht ontvangt echter doe ik het wel.

 

DHL komt langs...

14-11-2018 11:37

Gisteren hebben we een heel erg leuke, gezellige maar vooral productieve Koude Voetjes dag gehad.  Samen met Ria, Nelleke, Greet, Martha, Suzie, Nicoline en Ans hebben we 30 dozen gevuld met babypakketten en winterpakketten voor Stichting Kinderen van de Voedselbank.  Dit is allemaal mogelijk gemaakt door al onze trouwe vrijwilligers die zich met hun handwerk inzetten voor de kinderen van Nederland.  Iedereen hartelijk bedankt!

Koude Voetjes dag

07-11-2018 16:54

Komende dinsdag, 13 november, dv. de 2 maandelijkse Koude Voetjes dag in Uddel. Starten: tussen 10:00/10:30, Meenemen: Jezelf en een dosis zin en energie. Eten en drinken wordt verzorgd. Meld je nog even aan, hier op de website of via de mail. Totziens tot dinsdag!

Op reis

15-10-2018 15:14

Vanaf morgen ben ik ruim 2 weken lang niet zo actief/beschikbaar voor Koude Voetjes. Ik ga op familiebezoek in Zuid-Afrika en ben daar niet met regelmaat verbonden op het internet. Mathilde Krijgsheld helpt graag als er vragen zijn.  Je kunt gewoon 'Doe mee, denk mee,...' formulier op de website invullen of een mail sturen naar Koude Voetjes - stichtingkoudevoetjes@gmail.com.

 

Nieuwsbrief

09-10-2018 16:51

files.koude-voetjes.webnode.nl/200001299-6543166400/Nieuwsbrief9.doc

Grootste gehaakte deken van de wereld

08-10-2018 19:10

Dis is nog geen 1% van de grootste gehaakte deken van de wereld! We hebben zaterdag zo'n 100 eenpersoonsdekens opgehaald in Leeuwarden. We willen hier graag een eenmalig speciaal project van maken voor, uiteraard, de kinderen in Nederland. We hebben wel een paar ideeen, maar willen toch alle vrijwilligers de gelegenheid geven om mee te denken aan een speciaal mooi doel voor deze dekens. Fijn als je meedenkt!
Begin december willen we graag deze dekens uitdelen. Jullie horen z.s.m. wanneer, waar en hoe... Houd de evenementen pagina in de gaten.

Stichting Kinderen van de Voedselbank

08-10-2018 19:01

Martha en ik zijn vorige week maandag weer met een afgeladen auto bij Stichting Kinderen van de Voedselbank geweest - ruim 30 babypakketten en ruim 100 winterpakketjes. Wat fijn dat we ook nu met de winter in aantocht weer wat extras voor deze kinderen kunnen doen!

AANPASSING BABYPAKKET

08-10-2018 10:45

BELANGRIJKE MEDEDELING!
Door meerdere aanvragen, hebben we besloten om de wiegendekentjes (60x80cm) in het babypakket te laten vervallen en daarvoor in de plaats een cape (doek met punt voor hoofdje) van 90x90cm te doen. Tot de wiegendekentjes op zijn, gebruiken we ze uiteraard nog.

Winterpakketten

12-09-2018 17:20

Over het winterproject gesproken... We zijn bezig met winterpakketjes, zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen. Dit houdt in een pakketje met een muts, bijpassende sjaal en evt aangevuld met trui/sloffen/wanten/handschoenen. Deze pakketjes gaan naar verschillende doelen waaronder Stichting Kinderen van de Voedselbank. Ik zou graag dit project, incl. grotere maatjes kleding (<74) dv eind december willen afronden, zodat we in de 2e week van januari alles kunnen inpakken en naar de doelen brengen.

Onderdelen 41 - 50 van 184
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>