Blog

Bezoek Friesland

27-08-2019 11:00

Afgelopen vrijdag weer een bezoekje aan Friesland gebracht.  Bij de Kraambank weer 45 pakketten afgeleverd. Bij Fier 10 babypakketten, een aantal grote dekens en 15 knuffelkussens.  Mathilde hoopt deze week bij Moederkindhuis Kien langs te gaan om babypakketten, dekentjes en nog 2 boxkleden te brengen.  Ook kregen we natuurlijk weer een afgeladen auto vol handwerk terug.  De bijdragen van de dames uit Friesland van de afgelopen 4 maanden.  Het pastte helaas niet in de auto.  Een deel moest achterblijven bij Mathilde en komt met de volgende reis mee.  Weer een heel erg leuke dag en met veel voldoening op terug kijkend, bedank ik alle handwerksters uit Friesland en andere provincies voor jullie trouwe bijdragen.

Zomervakantie

17-07-2019 10:33

Ik ben op vakantie tot half augustus.

Ik wens iedereen een heerlijke zomervakantie.  Rust lekker uit!

Zij aan Zij Rotterdam

16-05-2019 16:44

Ria heeft weer 16 eenpersoonsdekens en 10 babypakketten weg gebracht naar het Zij aan Zij-huis in Rotterdam.  Weer 16 kinderen die hun eigen deken krijgen en zwangere vrouwen een babypakket voor hun kindje.

Nieuw kort lopend project

06-05-2019 13:10

Voor COA Apeldoorn willen we graag in November weer een uitdeeldag houden.  Dit keer met knuffels en kleding (truien en poncho's).  Deze kinderen hebben echt een warme trui nodig voor de winter.  We maken daarom een kort lopend project met sluitingsdatum 31 october 2019 voor truien en poncho's voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

COA Apeldoorn

06-05-2019 11:54

Afgelopen vrijdag zijn Ria, Mariska, Lenie, Martha en ik met twee volle auto's naar COA Apeldoorn geweest.  We mochten kleding, knuffels en knikkerzakjes uitdelen aan de kinderen tot 12 jaar.  Ook hebben we natuurlijk weer een aantal van onze prachtige babypakketten meegenomen voor de aanstaande moeders.  We hebben een fantastische middag gehad.  Ontroerend om al die blije gezichtjes van de kinderen te zien, allemaal met hun eigen knuffel, de moeders heerlijk kleding aan het uitzoeken, vaders de kinderen aan het helpen.  We kregen van de vluchtelingen zelf thee met koekjes en gedroogd fruit uit hun eigen keukentje. De hele middag werden we omringt met stralende gezichten, dank je wels en knuffels. Met dank aan alle vrijwilligers, hebben we weer een paar mensen een fijne middag en wat extra's kunnen bezorgen.  Wat een voorrecht om dit te mogen doen!

Kraambank Friesland/Groningen

30-04-2019 11:32

We hebben er een prachtige nieuw doel bij.  Kraambank Friesland/Groningen, waar we maar liefst 45 babypakketten per maand mogen leveren.  Deze worden door de Kraambank uitgedeeld aan moeders die het echt nodig hebben binnen deze provincies.  Wij zijn heel blij met dit doel en hopen dat we kunnen zorgen voor continuiteit zodat veel moeders met hun kindje geholpen kunnen worden.

Afgelopen vrijdag hebben we met een aantal vrijwilligers de voorraden in Uddel op een rijtje gezet en de eerste 45 pakketten gemaakt.  Deze heeft Mathilde vrijdag gelijk kunnen afleveren.

Friesland en Groningen

30-04-2019 11:30

Mathilde was afgelopen vrijdag in Uddel met een auto vol handwerk van ijverige dames uit Friesland en Groningen.  Voor degenen die ik niet op de bedanktjes pagina bedankt heb, alsnog hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Vrijwilliger zijn is ...

10-04-2019 11:42

Vrijwilliger zijn brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee: de informatie van de organisatie goed lezen, weten wat nodig is, welke maten er nodig zijn, handwerk netjes, afgewerkt en schoon aanleveren en zelf andere doelen zoeken voor evt. ander handwerk.  Wij zijn heus blij met alle handwerkers die graag iets maken voor een ander.  Het overgrote deel is netjes afgewerkt, maar soms is er iets bij wat netter kan.  We kunnen niet altijd achterhalen van wie het komt, daarom dit bericht.

Verder zijn we op zoek naar nieuwe doelen, wie connecties heeft binnen de doelgroep, graag melden bij mij (Anja).   We kunnen nog veel pakketten maken en willen het graag uitdelen.

Zij aan zij Voorburg

03-04-2019 09:55

Ria heeft een paar weken geleden 15 babypakketten gebracht bij Zij aan zij tienermoeders in Voorburg.  De leiding was er heel blij mee en hebben het uitgedeeld.  We kregen deze leuke bedankbrief. Wat doen we toch dankbaar werk!  Hier kunnen we zo blij van worden! Maar zonder jullie als vrijwilligers kunnen we dit niet

 doen, dus bedankt toppers!  Hopelijk kunnen we nog heel veel moeders en kinderen blij maken.

Koude Voetjes dag bij Ria

05-03-2019 10:38

Onderdelen 21 - 30 van 184
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>