Blog

Kaartjes maken

23-02-2015 22:06

Dochter Lobke en vriendin Nathalie aan het kaartjes maken voor bij de kadootjes.  Alvast hartelijk bedankt dames!!!

Babytjes geboren

23-02-2015 22:04

Baby Jalil is op 14 februarie geboren en baby Rayan op 20 februarie in Huize Verder.  Van harte gefeliciteerd.  Ik heb namens Koude Voetjes aan baby Jalil de schoentjes gestuurd en aan baby Rayan een leuk mutsje.  Nieuwsbrief 33 is binnenkort te lezen op www.stichtinghuizeverder.nl. Ga gerust kijken naar de foto's van de baby's en lees meer over de stichting waarvoor Koude-voetjes ook werkt.

Aan alle vrijwilligers die bijgedragen hebben, hartelijk bedankt!

Mutsjes

16-02-2015 15:36

Hartelijk dank aan Annie voor de prachtige mutsjes - wel 20 in totaal.

Donatie

16-02-2015 15:31

Heel erg bedankt aan Froukje voor deze grote donatie acriel.  Ik heb dit zaterdag bij haar opgehaald.  Vrijwilligers die acriel kunnen gebruiken voor ons project, laat even weten op "Handwerken voor goed doel", dan regelen we het daar verder.

Welkom Patricia, Ellen, Janny en Winnifred

09-02-2015 11:50

Welkom aan vier nieuwe vrijwilligers.  We hebben nu al zo'n grote groep vrijwilligers, dat ik het nu aandurf om nieuwe hulporganisaties te zoeken. Ik heb een mail gestuurd aan Het Vergeten Kind.  We wachten op antwoord.  We krijgen ook een donatie van materialen binnen - laat ik zien op "haken voor goed doel" zodra ik het heb.  Ik ga nu ook op zoek naar meerdere sponsoren.   Dus als jullie materialen nodig hebben, laat even weten wat en probeer ik het via sponsoren binnen te halen.  Ik ga ook kijken of we een postsponsor kunnen krijgen, zodat we gratis de spulletjes over en weer kunnen versturen.  Ik meld me zo spoedig mogelijk weer met nieuws.

Progressie

05-02-2015 11:16

Aller eerst.  Welkom aan ons nieuwe vrijwilligster, Annie!  Met alle kadootjes die ik nu hier in huis heb, zijn we al over de helft met inzamelen voor Siriz.  Bedankt, Hennie, voor 20 leuke babymutsjes!  Zelf ben ik nu aan het experimenteren met een Layla popje en nog knuffeldoekjes aan het maken.  Bij Brigitte staan er ook weer super leuke beertjes klaar.  We zijn goed bezig!  Ik hoop gauw wat van de andere vrijwilligers te horen.  Petra gaat leuke tasjes naaien waar we de kadootjes in kunnen doen en die dan natuurlijk weer door de moeders gebruikt kan worden.  Foto's van alle leuke artikelen volgen.  Hou de blog in de gaten en vergeet niet om mee te kletsen op de facebook pagina "Handwerken voor goed doel".

Groetjes, tot de volgende keer...

Lieve vrijwilligers

28-01-2015 10:56

Wow, Koude-voetjes is nog geen maand van start, en we staan al op 3 goede doelen en 10 vrijwilligsters!  Iedereen die meewerkt en meedenkt, super bedankt!  Ook nog welkom aan Christine, Marianne, Riki en Rina.

Ik vertel even wat er zoal gebeurt:  Magda Breurs is een eigen groep met vrijwilligers aan het organiseren in Rotterdam.   Rina is niet zelf een haakster/breister, maar wil graag wol doneren, dus als er iemand wol en zo nodig heeft, meld dat even op de facebookgroep "Handwerken voor goed doel". Er wordt al druk gehaakt en gebreid en wat nog al meer aan babyslofjes, -vestjes en -knuffeltjes, enz. voor kraamkadootjes en niet te vergeten ook lapjes voor de dekentjes voor dakloze kinderen.

Over niet al te lange tijd kunnen we de eerste levering doen voor ons project met Siriz:  64 kraamkadootjes.  Dit is slechts het begin, daarna blijven we natuurlijk de kadootjes steeds aanvulen.

Van Huize Verder krijgen we bericht als er een babytje geboren is en kunnen we uit voorraad een kraamkadootje sturen.

We wachten nog in spanning op ons nieuwste project:  de amigurumi diertjes...

Ik ben nog druk op zoek naar sponsoren die ons kostedekkend kunnen helpen.  Iemand ideeen hierover?

Nieuw lid

26-01-2015 10:57

Hartelijk welkom Elvira!  Elvira gaat wat slofjes haken.  Binnenkort kunnen we de eerste kraamkadootjes uitdelen.  Super bedankt aan alle vrijwilligers!

Nieuwe leden

22-01-2015 09:42

Hartelijk welkom Brigitte, Lilian en Hennie.  

Wat een leuke verscheidenheid aan handwerken brengen jullie mee.  Lapjes voor de dekentjes voor dakloze kinderen;  mutsjes voor de kraamkadootjes en vilte knuffeltjes voor de kraamkadootjes en misschien ook wel een voorschot op het 'project van 2015'.

Alle vrijwillilgers en belangstellenden kunnen nu ook mee praten en delen op de facebook groep 'Handwerken voor goed doel'.  Iedereen van harte welkom.

Nieuw lid

21-01-2015 09:55

Hartelijk welkom Gerie de Graaf!  Ik hoop dat met z'n allen een heleboel kinderen in Nederland blij kunnen maken.  Ook aan de andere leden:  Als jullie een leuk goed doel weten of mensen en bedrijven die ons willen sponsoren, mag je dit alsjeblieft melden.

Alle artikelen