Blog

Een doos vol...!

13-05-2015 14:14

"... Bij deze een doos vol sokjes, mutsjes, een paar poppetjes en wat gehaakte vierkantjes.  Wij hopen dat het op een goede plek terecht komt. Het is allemaal met liefde gemaakt..."    Aldus Hetty van Drie en haar patienten van Tergooi ziekenhuizen in Blaricum.

Hetty en lieve patienten, heel hartelijk bedankt voor de mooie spulletjes.  Koude Voetjes kan hiermee weer veel behoeftige moeders en babytjes blij maken.

Wie helpt er mee zonnestraal vriendjes maken voor zieke kinderen?

11-05-2015 10:36

Meld je aub aan als vrijwilliger voor de goede doelen waar voor Koude Voetjes werkt.  Zie het aanmeldformulier onder 'Contact ons'

Afdeling Rotterdam

04-05-2015 15:16

We hebben een aantal leuke artikels gehad uit afdeling Rotterdam, Magda Breur.  Hartelijk bedankt voor jullie inzet.  Een speciale dank u wel aan mevr. Blauw voor de prachtige dekentjes!

Gelre ziekenhuis

04-05-2015 15:08

Verleden week donderdag ben ik op de kinderafdeling van het Gelre ziekenhuis geweest.  Ik heb aan de Pedagogische medewerker, Brenda 19 knuffeltjes overhandigd voor de zieke kleintjes die wel wat troost kunnen gebruiken.   Ook hier weer veel waardering voor wat wij met z'n allen doen en bewondering alom van de mooie knuffeltjes.  Namens het Gelre ziekenhuis bedankt ik dan ook alle vrijwilligers die zich inzetten, en tergelijkertijd vraag ik om nieuwe knuffeltjes voor dit doel.

Babyhuis Dordrecht

23-04-2015 13:46

Ria, Elisabeth, Marianne en ik zijn bij het babyhuis in Dordrecht geweest gisteren.  We hebben de cadeautjes gebracht.  Ria van het babyhuis was erg blij met de mooie cadeautjes en heeft ons meer verteld over het doel van het babyhuis.  Hierover kunt u natuurlijk meer lezen via de link naar het babyhuis.  Wij waren erg onder de indruk van het mooie werk wat daar verricht word - en wel zonder subsidie, maar helemaal via giften en vrijwilligers.  We gaan vol enthousiasme verder aan het werk voor dit mooie doel.  Helaas kan ik deze keer geen foto's laten zien, maar hoop dat het de volgende keer wel lukt.

Het Babyhuis

21-04-2015 18:01

Deze cadeautjes gaan morgen op reis naar Het Babyhuis in Dordrecht...

Dekentje

21-04-2015 11:10

Het derde dekentje voor de dakloze kinderen is af.  En de granny's stromen nog binnen.  Bedankt aan iedereen die meewerkt aan de diverse projecten!

Nog meer knuffels

17-04-2015 12:05

Met al deze leuke knuffeltjes hopen we een aantal kindjes blij te maken in Het Babyhuis Dordrecht volgende week.  Blijf ons volgen.  Volgende week hoor je meer van deze actie.

Knuffels

13-04-2015 18:51

Er zijn weer een heel aantal leuke knuffeltjes gemaakt door de vrijwilligers.

Nieuw project !!!!!

02-04-2015 09:36

Het Babyhuis Dordrecht.

"Het Babyhuis biedt baby’s zo langs als nodig is, een veilig, warm en liefdevol thuis. Het Babyhuis geeft hiermee ouders, die geen andere uitweg zien dan de zorg voor hun baby over te dragen, de ruimte om zo veel mogelijk betrokken te zijn bij de verzorging en opvoeding van hun baby en zelf tot rust te komen. De pijlers in het huis zijn gericht op herstel van de band tussen biologische ouders en kind."  Lees meer hierover op hun website - adres onder 'links'.

Voor deze baby's wilt Koude-voetjes graag een cadeautje, in de vorm van een knuffeltje of tutdoekje, verpakt in een rugzakje, maken om een liefdevol vriendje te geven in de tijd dat hun ouders er niet voor hen kan zijn.  Wie helpt er mee zoveel mogelijk leuke vriendjes te maken voor deze baby's?

Alle artikelen