Blog

Gelre ziekenhuis

24-07-2015 13:13

Ik heb vanmorgen weer 25 zonstraalvriendjes voor de zieke kinderen in het Gelre ziekenhuis gebracht.  Vooral in de vakantie periode kunnen zieke kinderen wel en extra zonstraaltje gebruiken, toch?

Stichting Subajo

20-07-2015 15:56

Voor de arme kinderen in Nederland?
Bij armoede wordt al gauw aan kinderen in oorlogsgebieden of Afrika gedacht. In ons welvarende land leven tienduizenden, zo niet honderdduizenden kinderen en jongeren die het slecht hebben en vaak tussen wal en schip vallen. In deze folder leggen we kort uit wat er in Nederland zoal speelt en wat wij doen om zulke problemen te verlichten. Ook u kunt hieraan meewerken! 

In de kerstvakantie maken wij graag kinderen blij met een cadeautje. Een cadeautje krijgen met kerst is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting Subajo wil deze kinderen steun door ze in de kerstvakantie speelgoed te schenken.

Koude Voetjes gaat meehelpen door voor de 0 - 1 jarige kinderen een knuffel te maken voor het project 'Kerstster".  Wie helpt er mee haken, breien, naaien, materialen en vulling sponsoren... etc.?

Kijk graag voor meer informatie op www.subajo.nl.

Dekentjes voor dakloze kinderen in Nederland

15-07-2015 19:55

Koude Voetjes wil graag ijverige haaksters/hakers uitnodigen om mee te haken aan dit gewelidige project.  Haak aub mee aan de vierkantjes.  15cm x 15cm, effe kleuren, patroonjes, alles mag.  Je mag de vierkantjes opsturen naar mij, Anja van de Walle, Elspeterweg 24c, 3888MV Uddel.  Ik maak van de ontvangen vierkantjes dekens voor o.a. het Leger des Heils, die er op hun beurt weer voor zorgt dat het bij de vele dakloze kinderen in Nederland komt.

Dekentjes aan dakloze kinderen

13-07-2015 12:13

Mariet van het Leger des Heils schrijft: "...vandaag een aantal cliënten heel blij gemaakt met een dekentje! Een van mijn cliënten heeft een kindje van 2 jaar oud.. Ik gaf hem een dekentje. Zijn gezicht begon te stralen en hij werd helemaal emotioneel. Nog nooit had iemand hem zoiets moois gegeven. Ik moest jou heel erg bedanken!"

Wat een mooi doel om voor te werken!! Wie helpt er mee om nog meer kinderen blij te maken?
wink-emoticon

Kinderen op straat in Amsterdam

26-06-2015 12:46

Wil je wel geloven dat er in Amsterdam echt kinderen op straat leven, samen met hun ouders?  Koude Voetjes mag meehelpen om aan een klein handje vol van al die vele dakloze kinderen dekentjes te geven.  We streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen blij te maken met een warm, knus dekentje voor de winter.  Wie helpt er mee om granny's te haken of eventuele hele dekens?

 

Pakketje voor Babyhuis Dordrecht

22-06-2015 14:28

Eendje blauw en eendje roze gaan samen met andere 'tuttels' op reis naar het Babyhuis Dordrecht.  14 leuke cadeautjes voor de babytjes die daar wonen.

Ontmoet de familie Knuffel

17-06-2015 10:27

Dit is een serie van 7 knuffeltjes.  Heel erg leuk om te maken en voor kinderen nog leuker om mee te spelen.  Wie vind het leuk om allerlei knufeltjes, ed. te maken.  Meld je aub aan via het formulier onder 'Contact ons'.  Kijk ook wat de andere vrijwilligers allemaal doen en praat mee op faceboekpagina 'Handwerken voor goed doel (koude-voetjes).   Hoe meer enthousiaste vrijwilligers, hoe meer kinderen kunnen we blij maken!

Vrijwilligers gevraagd!!!

18-05-2015 13:01

Koude Voetjes heeft dringend vrijwilligers nodig die graag knuffels haken.  Wie wil er aub. meehelpen om leuke artikels te haken voor een goed doel?  We hebben een afspraak met Gelre ziekenhuizen om knuffels te maken voor ernstig zieke kinderen.  Voor het Babyhuis in Dordrecht leveren we ongeveer 10 babyknuffeltjes cq. tutteldoekjes per maand.  Wie wil er graag meehelpen om deze te maken?

Meld je aub aan via het aanmeldformulier onder 'Contact ons' of bezoek ons faceboekpagina 'Handwerken voor goed doel (koude-voetjes).

Alvast hartelijk bedankt,

Anja van de Walle

Een doos vol...!

13-05-2015 14:14

"... Bij deze een doos vol sokjes, mutsjes, een paar poppetjes en wat gehaakte vierkantjes.  Wij hopen dat het op een goede plek terecht komt. Het is allemaal met liefde gemaakt..."    Aldus Hetty van Drie en haar patienten van Tergooi ziekenhuizen in Blaricum.

Hetty en lieve patienten, heel hartelijk bedankt voor de mooie spulletjes.  Koude Voetjes kan hiermee weer veel behoeftige moeders en babytjes blij maken.

Wie helpt er mee zonnestraal vriendjes maken voor zieke kinderen?

11-05-2015 10:36

Meld je aub aan als vrijwilliger voor de goede doelen waar voor Koude Voetjes werkt.  Zie het aanmeldformulier onder 'Contact ons'

Alle artikelen