Blog

Flessenbonactie Coop Uddel

25-09-2019 14:14

Koude Voetjes spaart samen met de Coop in Uddel flessenbonnen om zoveel mogelijk boekjes met knuffels te bekostigen voor in onze babypakketten.  Deze boekjes en knuffels zijn momenteel een spaaractie van de Coop door het hele land en duurt 6 weken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Nieuwtjes

24-09-2019 14:29

Vaak maken we al helemaal geen melding meer van enkele uitgedeelde babypakketten, omdat we zo gewend raken aan grote hoeveelheden en grote projecten.  Daarom dit berichtje.  Ik wil toch graag de kleine bijdragen vermelden...  Afgelopen week belde Vluchtelingen werk Ermelo.   Er was een vrouwtje, 8 maanden zwanger, nagereist en in Epe bij haar familie herenigd, maar ze heeft helemaal nog niks voor haar baby. Op de vraag of wij kunnen helpen, heb ik een extra groot babypakket kunnen maken met een paar setjes kleding, wat kleine extraatjes om ook deze moeder en haar baby welkom te heten in Nederland.  Verder zijn er gelijk weer 4 babypakketten mee voor andere vluchtelingen moeders in Ermelo.  Ook hebben we weer een aanvraag van Stichting Bron van Hoop gekregen.  Aan hun heb ik weer 4 babypakketten kunnen versturen.  Verder liggen er ook weer een aantal babypakketten klaar voor Vluchtelingenwerk Harderwijk.  Zo zien we maar weer, ook de kleine verzoekjes zijn waardevol en moeten vermeld worden...

Koude Voetjes dag bij Mathilde

23-09-2019 15:17

Mathilde heeft van Stichting Dorcas wel 26 dozen met handwerk gekregen.  Martha en ik zijn Mathilde wezen helpen om alles uit te zoeken.   We hebben 16 dozen kunnen vullen met truien, mutsen en sjaals en andere winterspulletjes.  Deze hopen we dv. 14 october bij COA Drachten te gaan uitdelen.  We zijn dankbaar dat we zomaar nog een winterproject ertussendoor kunnen doen en nog meer kinderen kunnen helpen.

Koude Voetjes dag bij Ria

12-09-2019 15:11

Weer een dagje bij Ria de Rijke geweest om alle het handwerk te sorteren en een plekje te geven.  We hebben weer veel babypakketten gemaakt, kasten in elkaar gezet en lekker alles georganiseerd en een plekje gegeven.  Bedankt aan Lenie, Mariska, Martha, Heleen en Ria voor jullie enorme inzet deze dag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Lieve bedankjes van de meiden uit Asja I

06-09-2019 10:13

Bezoek Friesland

27-08-2019 11:00

Afgelopen vrijdag weer een bezoekje aan Friesland gebracht.  Bij de Kraambank weer 45 pakketten afgeleverd. Bij Fier 10 babypakketten, een aantal grote dekens en 15 knuffelkussens.  Mathilde hoopt deze week bij Moederkindhuis Kien langs te gaan om babypakketten, dekentjes en nog 2 boxkleden te brengen.  Ook kregen we natuurlijk weer een afgeladen auto vol handwerk terug.  De bijdragen van de dames uit Friesland van de afgelopen 4 maanden.  Het pastte helaas niet in de auto.  Een deel moest achterblijven bij Mathilde en komt met de volgende reis mee.  Weer een heel erg leuke dag en met veel voldoening op terug kijkend, bedank ik alle handwerksters uit Friesland en andere provincies voor jullie trouwe bijdragen.

Zomervakantie

17-07-2019 10:33

Ik ben op vakantie tot half augustus.

Ik wens iedereen een heerlijke zomervakantie.  Rust lekker uit!

Zij aan Zij Rotterdam

16-05-2019 16:44

Ria heeft weer 16 eenpersoonsdekens en 10 babypakketten weg gebracht naar het Zij aan Zij-huis in Rotterdam.  Weer 16 kinderen die hun eigen deken krijgen en zwangere vrouwen een babypakket voor hun kindje.

Nieuw kort lopend project

06-05-2019 13:10

Voor COA Apeldoorn willen we graag in November weer een uitdeeldag houden.  Dit keer met knuffels en kleding (truien en poncho's).  Deze kinderen hebben echt een warme trui nodig voor de winter.  We maken daarom een kort lopend project met sluitingsdatum 31 october 2019 voor truien en poncho's voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

COA Apeldoorn

06-05-2019 11:54

Afgelopen vrijdag zijn Ria, Mariska, Lenie, Martha en ik met twee volle auto's naar COA Apeldoorn geweest.  We mochten kleding, knuffels en knikkerzakjes uitdelen aan de kinderen tot 12 jaar.  Ook hebben we natuurlijk weer een aantal van onze prachtige babypakketten meegenomen voor de aanstaande moeders.  We hebben een fantastische middag gehad.  Ontroerend om al die blije gezichtjes van de kinderen te zien, allemaal met hun eigen knuffel, de moeders heerlijk kleding aan het uitzoeken, vaders de kinderen aan het helpen.  We kregen van de vluchtelingen zelf thee met koekjes en gedroogd fruit uit hun eigen keukentje. De hele middag werden we omringt met stralende gezichten, dank je wels en knuffels. Met dank aan alle vrijwilligers, hebben we weer een paar mensen een fijne middag en wat extra's kunnen bezorgen.  Wat een voorrecht om dit te mogen doen!

Alle artikelen