Blog

Afsluiting winterproject

09-11-2019 20:49

Het winterproject is afgesloten.  Gemaakte spulletjes zijn nog welkom, maar er meer winterspulletjes maken, is niet nodig.  Momenteel mogen er weer wiegedekentjes cq. capes worden gemaakt en ledikantdekentjes blijven natuurlijk altijd welkom.  We hebben nog steeds een overvloed aan sokjes.  Veel plezier in het maken van babyspulletjes voor de babypakketten!

Vluchtelingenwerk Ermelo

09-11-2019 20:43

Antoinette en haar twee dochters, vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Ermelo, hebben voor ruim 80 kinderen cadeautjes ingepakt voor Sinterklaas.  In ieder cadeautje hebben ze ook wat lekker warme handgemaakte winterspulletjes  gedaan.  Sommige kinderen krijgen een mooie trui, een ander een paar sokken of een leuke muts met bijpassende sjaal.  Dankzij de enorme inzet van de vrijwilligers voor ons winterproject, hebben we ook aan dit leuke project bij kunnen dragen.   Hartelijk dank vrijwilligers!

COA Drachten

16-10-2019 11:28

Afgelopen maandag zijn we, Mathilde, Martha, Joanne en ikzelf, met 2 afgeladen auto's bij AZC Drachten geweest.  Het was een heerlijke middag met heel veel blijde gezichten.  We hadden een grote verscheidenheid winterspulletjes te bieden, ook een knuffel voor ieder kind van 1 tot 12 jaar en babypakketten voor zwangere moeders en kindjes van 0 tot 1 jaar.  Deze middag was, met dank aan alle vrijwilligers, een enorm succes!  Mijn dank ook aan alle dames die mee hebben geholpen met het sorteren, pakketten maken en het organiseren van dit evenement.

Inzamelpunten

03-10-2019 13:42

Let op:  Inzamelpunt Asperen is niet meer beschikbaar.  Ik ga op zoek naar een nieuw inzamelpunt in Hardinxveld-Giessendam.

Isis Kraambank

03-10-2019 13:26

Gisteren zijn Martha en ik een bezoek wezen brengen aan de Kraambank in Heerenveen.  We hebben samen met de vrijwilligers daar gezellig een kopje koffie gedronken, kregen een rondleiding en hebben 60 babypakketten achter gelaten.  Isis Kraambank is een vrijwilligersorganisatie in Heerenveen en Groningen waar ouders alles wat zij nodig hebben voor hun baby-uitzet in bruikleen mogen afhalen.  Deze ouders krijgen allemaal een babypakket mee van Koude Voetjes.

Flessenbonactie Coop Uddel

25-09-2019 14:14

Koude Voetjes spaart samen met de Coop in Uddel flessenbonnen om zoveel mogelijk boekjes met knuffels te bekostigen voor in onze babypakketten.  Deze boekjes en knuffels zijn momenteel een spaaractie van de Coop door het hele land en duurt 6 weken.

Afbeelding kan het volgende bevatten: binnen

Nieuwtjes

24-09-2019 14:29

Vaak maken we al helemaal geen melding meer van enkele uitgedeelde babypakketten, omdat we zo gewend raken aan grote hoeveelheden en grote projecten.  Daarom dit berichtje.  Ik wil toch graag de kleine bijdragen vermelden...  Afgelopen week belde Vluchtelingen werk Ermelo.   Er was een vrouwtje, 8 maanden zwanger, nagereist en in Epe bij haar familie herenigd, maar ze heeft helemaal nog niks voor haar baby. Op de vraag of wij kunnen helpen, heb ik een extra groot babypakket kunnen maken met een paar setjes kleding, wat kleine extraatjes om ook deze moeder en haar baby welkom te heten in Nederland.  Verder zijn er gelijk weer 4 babypakketten mee voor andere vluchtelingen moeders in Ermelo.  Ook hebben we weer een aanvraag van Stichting Bron van Hoop gekregen.  Aan hun heb ik weer 4 babypakketten kunnen versturen.  Verder liggen er ook weer een aantal babypakketten klaar voor Vluchtelingenwerk Harderwijk.  Zo zien we maar weer, ook de kleine verzoekjes zijn waardevol en moeten vermeld worden...

Koude Voetjes dag bij Mathilde

23-09-2019 15:17

Mathilde heeft van Stichting Dorcas wel 26 dozen met handwerk gekregen.  Martha en ik zijn Mathilde wezen helpen om alles uit te zoeken.   We hebben 16 dozen kunnen vullen met truien, mutsen en sjaals en andere winterspulletjes.  Deze hopen we dv. 14 october bij COA Drachten te gaan uitdelen.  We zijn dankbaar dat we zomaar nog een winterproject ertussendoor kunnen doen en nog meer kinderen kunnen helpen.

Koude Voetjes dag bij Ria

12-09-2019 15:11

Weer een dagje bij Ria de Rijke geweest om alle het handwerk te sorteren en een plekje te geven.  We hebben weer veel babypakketten gemaakt, kasten in elkaar gezet en lekker alles georganiseerd en een plekje gegeven.  Bedankt aan Lenie, Mariska, Martha, Heleen en Ria voor jullie enorme inzet deze dag.

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Lieve bedankjes van de meiden uit Asja I

06-09-2019 10:13

Onderdelen 11 - 20 van 184
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>