Blog

Frier Friesland

20-11-2017 18:19

We zijn afgelopen vrijdag bij Fier Friesland geweest.  14 eenpersoonsdekens, 8 kussentjes en 4 babypakketten gebracht voor een moederenkind afdeling.  Verder hebben we kunnen brainstormen om ook voor andere afdelingen van deze organisatie te gaan werken.  We zijn in ieder geval daar vertrokken met een bestelling van 40 kussentjes voor meisjes die gevlucht zijn voor geweld.  Mooi he, dat we ook voor deze doelgroep wat kunnen betekenen!

COA Rotterdam

09-11-2017 08:44

Ria en ik zijn zaterdag, 4 november weer bij de COA in  Rotterdam geweest.  We hebben aan de meisjes van 8 t/m 17 jaar weer hesjes uitgedeeld.  Het was weer een groot succes.  Ongeveer 80 hesjes en nog een aantal beanies.  Wat was het weer leuk om de meisjes te zien snuffelen tussen alle verschillende kleuren en patroontjes.  Ook deze meiden willen graag iets moois!

Poncho's voor Jemagerzijn

19-10-2017 08:44

Een aantal vrijwilligers hebben zich weer enorm ingezet voor de pleegkinderen van Jemagerzijn!  Hier hangt een prachtige collectie poncho's waar de meiden van alle leeftijden weer uit mogen kiezen.  Iets heerlijk warms voor de komende winter!

Dierentuin knuffels

12-10-2017 16:59

Komende zaterdag gaat Subajo weer met bussenvol kinderen van de COA, Voedselbank, e.a. hulporganisaties naar Dierenrijk.  Na afloop van dit gezellige dagje krijgen ze weer leuke kadootjes mee naar huis, o.a. prachtige knuffels gemaakt door vrijwilligers van Koude Voetjes.  Wij wensen de vrijwilligers van Subajo, de kinderen en hun begeleiding heel veel plezier!  Ik heb alvast mooi weer besteld!

Nieuw project: Fier

19-09-2017 08:53

Afgelopen vrijdag samen met Mathilde en Greet bij Stichting Fier geweest om te overleggen of Koude Voetjes een bijdrage kan leveren.  We waren op een afdeling waar moeders met kinderen onderdak vinden die gevlucht zijn uit hun thuis vanwege onleefbare situaties.  Deze moeders en kinderen hebben veelal ernstige trauma's te verwerken.  Deze mensen hebben in principe niets wat zij hun eigendom kunnen noemen en hebben ook niet de middelen om zelf in basisbehoeften te voorzien.  Koude Voetjes gaat ook hier een steentje bijdragen in de vorm van:  Babypakketten, eenpersoonsdekens voor de kinderen en een leuke kussen voor de moeders.  Greet hoopt grotendeels zorg te dragen voor dit project.  Hiervoor heeft zij veel granny's van 15 x 15 of evt. 30 x 30cm nodig.  Het liefst granny's van een kleur en als het kan meerdere van dezelfde kleur.  We beginnen met dit project kleinschalig om te kijken hoe het gaat, maar het heeft de potentie om een groot project te kunnen worden.  Er is veel nood bij Stichting Fier.

Alle artikelen