Blog

Zomervakantie!

28-07-2017 16:02

Ik ga er even 2 weken tussenuit!  Ik wil graag alle vrijwilligers, hulporganisaties en belangstellenden hartelijk bedanken voor al het werk in het afgelopen half jaar.  Koude Voetjes groeit enorm en we hebben weer heel veel kinderen blij kunnen maken met alles wat er gemaakt is door ruim 400 vrijwilligers.  

Ik wens jullie een hele fijne zomervakantie!

Hulporganisaties gezocht!

24-07-2017 10:54

Lieve vrijwilligers, ik zou graag na de vakantie nog een aantal goede doelen toevoegen aan Koude Voetjes. Willen jullie allemaal aub bij jullie in de buurt kijken/luisteren/informeren voor evt. hulpinstanties die ons hulp nodig hebben?

 

Twee hartverwarmende projecten

17-07-2017 12:50

Het is weer heerlijk zomervakantie!  Heel veel tijd dus om lekker buiten in het zonnetje te handwerken.  De activiteiten van Koude Voetjes staan nooit stil!  We hebben weer een verzoek gehad van Stichting Schreeuw om Leven om voor half september 50 neutrale kleur babypakketten te leveren.  Een hele klus met een groot tekort aan neutrale kleur ledikantdekentjes (80 x 120cm), maar we houden de moed erin.  In de afgelopen twee en een half jaar hebben we nog nooit aan een vraag niet kunnen voldoen, dus ook deze keer gaat het lukken met ruim 400 fijne vrijwilligers!

Dv. 14 october hopen we weer samen met Subajo een mooi dagje te maken voor kinderen van diverse hulporganisaties.  Koude Voetjes mag 100 dierentuin knuffels aanleveren voor de kinderen t/m 4 jaar.  Ook hiervoor kunnen we nog veel hulp gebruiken!

De Wolclub in Twello

10-07-2017 17:04

Ik ben vanmorgen gezellig op de koffie geweest bij de Wolclub in Twello.  Wat een gezellige club is dit en wat een enthousiasme om leuke dingen te maken voor de projecten van Koude Voetjes.  De dames hebben steeds weer nieuwe idees en zetten dit dan ook daadwerklijk weer om in prachtige kledingstukjes voor o.a. de kinderen van de voedselbank.  Ik heb genoten!  Mensen die in de buurt wonen van Wilp en Twello omgeving:  bij de Wolclub van de Ontmoeting is het heel gezellig, maar ook creatief en zeker productief!  Iedereen is welkom om mee te doen om de maandagmorgen.

COA Tienerproject

10-07-2017 17:01

We zijn afgelopen zaterdag weer bij het AZC in Rotterdam geweest om hesjes en beanies uit te delen aan de 12 - 18 jarige vluchtelingen die daar verblijven.  De uitdeelactie was weer een groot succes, maar de enthousiasme waarmee de vrijwilligers dit project aangepakt hebben was zo groot, dat we nog ruim voldoende hesjes en beanies over hebben om na de vakantie dv. nogmaals een uitdeelmiddag kunnen organizeren.  Aan alle vrijwilligers die aan dit project meegewerkt hebben, hartelijk bedankt voor jullie enthousiasme en inzet,  ook voor deze mensen.

Alle artikelen